Homefield Close

Work | Outside the front of Homefield Close
Work | Homefield Close
Work | Homefield Close | Staircase
Work | Homefield Close | Staircase
Work | Homefield Close
Work | Homefield Close | Staircase
Work | Homefield Close | Staircase
Work | Homefield Close
Work | Homefield Close | Kitchen
Work | Homefield Close | Wardrobes
Work | Homefield Close | Wardrobes
Work | Homefield Close | Kitchen
Work | Homefield Close | Kitchen
Work | Homefield Close | Kitchen
Work | Outside the back of Homefield Close
1 / 15
All Projects

A 1960s home that needed rethinking to make the internal spaces connect better and to open up to its un-overlooked garden on the ground floor.

We created large glazed openings at the rear of the property that allowed greater use of the garden.

We replaced a darkly lit staircase with a new staircase and a glazed opening above that bounced natural light down the stair.

We designed bespoke joinery that played with colour and adaptability throughout the house.